Interjúk

Interjú Dr. Nagy István agrárminiszterrel

A magyar erdővagyon megőrzése kiemelten fontos feladata hazánk erdészetinek és vadászainak. Azonban nem lehet közömbös a civilek számára sem. Az erdészeti és vadászati hivatás megismerésére számos program ad lehetőséget. Ezekről kérdeztük Dr. Nagy István agrárminisztert.

 

A gazdák életét vidéken lehet megérteni

„Vidéki ember vagyok, de amikor csak tehetem, járom az országot, hogy magam is tanuljak a gazdáktól. Jobb első kézből megismerni az örömüket, a gondjaikat, a mezőgazdaságot ugyanis ott lehet a leginkább megérteni, ahol földet művelnek, vagy állatot tartanak” – mondta Nagy István agrárminiszter az Origónak.

 

Töretlen lendülettel 

Beszélgetés Dr. Nagy István agrárminiszterrel – Szűk két hónap telt el agrárminiszterré történt kinevezése óta. Aki figyelemmel kísérte eddigi munkáját, s az elmúlt időszakot, az tapasztalhatja, munkatempója változatlan.

 

 

Itt nincs uborkaszezon

MOZGALMAS ÉVEK VÁRNAK AZ AGRÁRIUMRA. Külső és belső változások zajlanak, igazodnia kell annak, aki talpon akar maradni. Sokat támadott földügyeinkről, a keleti veszélyről, a háztájizás lehetőségeiről és nem utolsósorban az uniós pénzügyi változásokról kérdeztük az új agrárminisztert, Nagy Istvánt.

 

Gazdák helyett a migránsokat támogatná Brüsszel

A PestiSrácok.hu-nak adott interjút Nagy István agrárminiszter. A tárcavezető Stefka István és Szarvas Szilveszter kérdésére arról is beszélt, hogy az ország gazdasági fejlődésének a kulcsa a magyar mezőgazdaság, de az osztatlan közös földtulajdon rendszerét meg kell szüntetni, a nemzedékváltást pedig végre kell hajtani az agráriumban.

 

Büszke a nyírségi gyökereire

Interjú dr. Nagy Istvánnal, az új kormány agrárminiszterével. A mai napig büszke arra, hogy a Nyírségben született, és nem felejti azt sem, milyen akadályokat kellett leküzdenie, hogy elindulhasson választott pályáján. 

 

Mosonmagyaróvári Városi Televízió , Hírháttér 

Vendég: dr. Nagy István agrárminiszter

 

 

 

A mezőgazdaság stratégiai ágazat, ezért nagy szükségünk van a fiatalokra és a tudásukra

Nagy István: A hazai baloldal teljesen feladta a vidéket, a mezőgazdasági bizottságban sincs egyetlen baloldali képviselő sem. A vidéken élők csak ránk számíthatnak.

 

 

A versenyképesség javítása a fő feladat 

interjú Nagy István miniszterrel. A gazdák széles körű összefogásában és a mezőgazdaság teljes modernizációjában látja az ágazat jövőjét a frissen kinevezett mezőgazdasági miniszter. Győr-Moson-Sopron megye Nagy István személyében már a negyedik vezetőt adta az agrártárcának.

 

A mezőgazdaság kihívásaitól a miniszter családi méhészetéig 

interjú dr. Nagy István agrárminiszterrel. Kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának minisztereit Áder János köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet. Áder János államfő a Sándor-palotában reggel kilenckor kezdődött kinevezési ünnepségen adta át a kormány tizenhárom miniszterének megbízólevelét, köztük dr. Nagy Istvánnak, az új agárminiszternek is.

 

2014-2018 év képekben

Dr. Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkár munkássága 2014 – 2018 között – képekben.

 

 

 

Beszámoló az elmúlt 4 év munkásságáról

dr. Nagy István országgyűlési képviselő, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkárával az elmúlt négy év eredményeit és az elkövetkezendő időszak feladatait vettük sorra.

 

 

dr. Nagy István Interjú 2014

Beszélgetés, múltidézés amolyan „NagyPistásan”. Honnan indult és hogyan jutott el idáig városunk első embere? Személyes történetek őszintén és meghatódva úgy, ahogyan talán még sohasem hallotta!