AgroHang

Az Agrárminisztérium podcastje

Az Agrárminisztérium újabb, és újabb csatornákon kívánja megszólítani a gazdatársadalmat, és az agrárium iránt érdeklődőket. Útjára indítjuk ezért podcast adásunkat AgroHang címmel, melyben egy-kéthetente áttekintjük a szakterület aktualitásait, híreit, és friss eseményeit.

Rendszerint Nagy István agrárminiszter lesz a beszélgetőpartnerünk, de időről időre megszólalnak majd más agrár szakemberek, szakmai vezetők, döntéshozók is.

I. Az első adás témája a klímavédelemmel összefüggő intézkedések, valamint a közös agrárpolitika jövője.

II. adás témái: agráröröklés, generációváltás, agrármarketing

Milyen változás előtt áll az agrár-öröklés? Milyen korszerű marketingeszközök állnak a szakemberek rendelkezésére a mezőgazdaságban? Hogy lehet vonzóvá tenni az agrárkarriert már a legkisebbek körében? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Nagy István agrárminiszterrel, és Ondré Péterrel, az Agrármarketing Centrum ügyvezető igazgatójával.

III. adás témái: koronavírus, pandémia hatása a mezőgazdaságra és az élelmiszeriparra

Berobbant Európába a koronavírus, és a járvány Magyarországot sem kerüli el. A pandémia természetesen hatással van a mezőgazdaságra és az élelmiszeriparra is. Halmozni, spájzolni viszont nem érdemes, mert van, és lesz elegendő élelem a hazai boltokban.


Megosztom: