Dr. Nagy István országgyűlési képviselő Fejlesztések a térségben - GYMS megye és Szigetköz Választás 2018

Mosonmagyaróvár: Átadták a VÜF új telephelyét

2018. március 22-én került sor a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. új, Barátság úti telephelyének átadójára.

A kiemelt rendezvényen jelen voltak a város régi és jelenlegi vezetői, tisztségviselői, Pro Urbe díjasai.

Beszédet mondott: Dr. Nagy István, parlamenti államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Árvay István polgármester, és Kosár Tibor a VÜF ügyvezető igazgatója

Dr. Nagy István, a térség országgyűlési képviselője, a város volt polgármestere elismerését és  tiszteletét fejezte ki a városban folyó munkákért, fejlesztésekért. Mint mondta:

Látszik, hogy nem csak új gépekről, megújuló berendezésekről és telephelyről beszélünk, hanem egy szellemiségében új városüzemeltetésről. Olyan innovatív megoldásokkal, ötletekkel és kezdeményező készséggel, mely méltón válik a város gazdasági életének új, meghatározó szereplőjévé. Olyan élhető város alapjait megteremtve ezzel, ahova jó hazaérkezni, jó itt maradni.

Kiemelte: Kosár Tibornak óvári gazdászként pedig külön kötelessége úgy figyelni a városra, mint egy jó gazdának. Ehhez kívánt még sok erőt és kitartást a munkájukhoz!

Városüzemeltető Kft. új telephely átadás Mosonmagyaróvár

Dr. Árvay István polgármester beszédében hangsúlyozta: a város nagyon sok fejlesztését pályázati forrásból igyekszik megoldani, itt azonban erre nem volt lehetőség, illetve amire igen, ott még folyamatban van az elbírálás. Ennek ellenére szükségessé és halaszthatatlanná vált a régi/új épületegyüttes kialakítása, mely a mai naptól méltó műszaki telephelyként funkcionál a Városüzemeltetés részére.

A részletekről Kosár Tibor ügyvezető nyilatkozott. Elmondta, hogy az új, közel 9000 m2 telephelyen műhelyek, tárolók, modern öltözők, raktár, egy közösségi, ún büfé részleg valamint kívül parkolók kerültek kialakításra. Mindezek mellett van egy olyan ingatlanrész, amit bérbeadásra szánnak az új építményben. Mindezek összköltsége 300 millió forint volt.

foto: Bánhegyi István

 

Megosztom: