Fidesz Magyarország Választás 2018

Ne tegyék Magyarországot bevándorlóországgá!

A Fidesz a leghatározottabban kéri a kormányt, hogy álljon ellen minden olyan brüsszeli törekvésnek, amely bevándorlóországgá tenné Magyarországot – mondta Hidvéghi Balázs pénteki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, az, hogy az Európai Bizottság beperli az Európai Bíróságon Magyarországot és más tagállamokat, melyek nemet mondanak a kvótákra, nem mást, mint újabb bizonyítéka annak, hogy Brüsszel nem tett le a kötelező kvóták erőltetéséről, és minden áron el akarja érni, hogy Magyarország végrehajtsa azt. Hozzátette: mindez nem más, mint a Soros-terv rész.

 
BRÜSSZEL NEM TETT LE A KÖTELEZŐ KVÓTÁK ERŐLTETÉSÉRŐL ÉS MINDEN ÁRON EL AKARJA ÉRNI, HOGY MAGYARORSZÁG VÉGREHAJTSA AZT.

 

Hidvéghi Balázs emlékeztetett arra, hogy Soros György 2015-ben a Financial Timesban megjelent írásában konkrétan beszélt erről. Kiemelte, ekkor azt mondta, ha a szétosztás és a betelepítés nem lesz egy kötelező és állandó eleme az európai menekültügyi rendszernek, akkor nem lesz fenntartható.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, közel sem 1294 menekült befogadásáról lenne szó, ez csak a csali. Hozzáfűzte, ha figyeljük a politikai folyamatokat, akkor jól látható, hogy a cél egy állandó, felsőkorlát nélküli szétosztási mechanizmus. Brüsszelben még az idén megpróbálják ezt tető alá hozni – tette hozzá.

A most induló per a kezdet, hosszú küzdelem lesz a bíróságon – jelentette ki Hidvéghi Balázs.

forrás: http://www.fidesz.hu/hirek/2018-01-05/ne-tegyek-magyarorszagot-bevandorloorszagga/

Megosztom: