Dr. Nagy István országgyűlési képviselő Választás 2018

Választás 2018 – Köszönöm szépen a bizalmat!

Végtelen megtisztelő és jó érzés.

A szavazók magas száma és a személyemre, illetve a Fidesz- KDNP – re leadott szavazatok aránya azt mutatja, hogy a választópolgárok megértették a választás tétjét. 

Hálásan köszönöm, hogy belém vetették a bizalmukat, s engem találtak alkalmasnak arra, hogy a térség érdekeit képviseljem az Országgyűlésben. Minden erőmmel azon leszek, hogy méltó legyek erre a bizalomra.

Hosszú és nehéz kampány volt, számos új jelenséget hozott felszínre. A közösségi média arctalanságot és névtelenséget biztosító volta olyan indulatokat és valótlan tényeket jelenített meg, ami nagymértékben terhelte a társadalom tűrőképességét. De hála Istennek győzött a normalitás!

A kampányban minden jelölt azért dolgozik, hogy milyen különböző programot tud bemutatni, hogy miben különbözik a másik jelölt programjától.
Mostantól viszont azért kell dolgoznunk, hogy ezek a különbségek elsimuljanak, az emberek között kialakult árkok betemetődjenek.

A kampány véget ért, de számomra a munka folytatódik. Fogjunk össze, hogy Mosonmagyaróvár és a térség a legdinamikusabban fejlődő és a legjobb hely legyen Magyarországon!

Mindenki munkájára számítok, dolgunk lesz bőven!

Megosztom: