Dr. Nagy István országgyűlési képviselő Választás 2018

Nemzeti Konzultáció 2017 : Köszönet a Soros-terv elleni kiállásért

A magyar emberek nem akarják, hogy Soros és Brüsszel Magyarországból bevándorló országot csináljon. Nem akarják, hogy Brüsszel a fejünk fölött döntsön arról, hogy nekünk kikkel kell együtt élnünk. A konzultáció sikerességéért a magyar embereknek jár a köszönet, hiszen az ő támogatásukkal és aktivitásukkal a magyar kormány is további erővel és nagyobb felhatalmazással bírhat a brüsszeli csatához.

Ez egy olyan ügy, melyet pártállástól függetlenül átívelő nemzeti ügyként tartanak számon az emberek. Az igazi harc azonban csak most kezdődik. Brüsszelben ugyanis már nagy erővel zajlik a Soros-terv végrehajtása. Ennek részei a felgyorsított családegyesítés, a betelepítést elutasító országok megbüntetése valamint az EU-ba lépő migránsok automatikus betelepítését. Az Európai Parlament és az Európai Bizottság is a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvótát erőlteti.

A magyar kormány ellenállása jelentheti talán az egyetlen eredményt. Ezért számít olyan sikeresnek a legutóbbi Nemzeti Konzultációs részvétel is, hiszen ahogy a számok is mutatják – összes részvétel: 2 349 991, ebből 2 171 500 postai úton, 178 491 interneten – a magyar emberek is egyként álltak az ügy mellé. 
Soros célja, hogy a jelenlegi vezetés helyére egy olyan gyenge, ellenzéki kormányt ültessen, amellyel aztán majd végre is hajtja a tervet. Ez olyan nagy hangsúllyal bír, hogy Soros György a dollár milliárdjaival személyesen szállt be a magyar választási kampányba. A Soros-terv már begyűrűzött a mindennapjainkba is. Elég, ha nyitott szemmel járunk és láthatjuk, hogy egyre több bevándorlás-szervező irodát nyitnak vidéken, szerte az országban.

Annak idején, amikor bennünket megválasztottak az állampolgárok és megtiszteltek bizalmukkal, akkor egyben felelősséget is vállaltunk tisztségünk elvállalásával. Ez számunkra ma is ugyanolyan fontos érték. Ezért hisszük és valljuk, hogy a Soros-terv ellen határozottan kell fellépni. A Fidesz-KDNP-re továbbra is számíthatnak a helyiek, abban, hogy megvédjük az országot és a települést.

Megosztom: