Nagy István agrárminiszter Tej Terméktanács

A budapesti Lauder Javne Iskolában járt a Tejkamion

2018. május 22-én a budapesti Lauder Javne Iskola tejfogyasztást népszerűsítő eseményén az iskolához közeli Europa Congress Center udvarára érkezett a Tej Terméktanács oktatókamionja. Az programot az iskola és a Tej Terméktanács közösen szervezte a zsidó sávuót ünnep alkalmából.

Tej Terméktanács tejfogyasztást népszerűsítő eseményén Nagy István agrárminiszter is beszédet mondott. 

A „Tej Útja” névre hallgató programsorozat a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szervezésében valósul meg, melynek fő célja a hazai tej és tejtermékek, valamint a tejfogyasztás népszerűsítése a lakosság körében.

a képen: Verő Tamás neológ rabbi, Nagy István agrárminiszter és Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke (b-j

 MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az edukatív előadásokon, vetítéseken kívül játékos feladatok színesítik az élményt, melyekhez a kiváló dietetikus szakembereken kívül a legmodernebb technika is párosul: applikációk, tabletek, kiterjesztett valóság (AR) teszi még élvezetesebbé a tanulást. Ráadásul az igazán kíváncsiak még a tehénfejést is kipróbálhatják, így garantált az élménydús szórakozás. Valamennyi állomáson, a feladat sikeres teljesítése után egy Tejszív pecsét is jár. Öt darab kigyűjtése során, lehetőség nyílik megpörgetni a Tejszív szerencsekereket, mellyel értékes ajándékok is gazdára találnak.

Forrás: tejsziv.hu

 

 

Megosztom: